O reteta de risotto cu miel si anghinare din: ulei de masline, unt, ceapa, orez nefiert, vin rosu, supa de pui, usturoi si anghinare. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 1 lingura unt 1 ceapa tocata 2 cesti de orez nefiert 1/2 pahar de vin rosu 6 cani supa de pui 150 g branza […]
Miel cu risotto de orz
PrinteazaMiel cu risotto de orz din: ceafa de miel, chimion, turmeric, ulei, ceapa, usturoi, lapte de cocos, orz, supa de legume, mazare, menta.
timp de preparare 10 minute, timp de gatire 1 ora si 10 minute, 4 portii
Ingrediente:
- 450 gr ceafa de miel, taiata cuburi
- 1 lingura chimion pudra
- 2 lingurite turmeric pudra
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa mare, tocata
- 1 catel de usturoi, tocat
- 200ml lapte de cocos
- 200gr orz
- 850ml supa de legume fierbinte
- 100gr mazare
- 1 legatura menta, tocata
Mod de preparare:
Adaugati mielul intr-un bol, asezonati si gatiti intr-o tigaie mare timp de 4-5 minute.
Transferati intr-o tava. In aceeasi tigaie gatiti ceapa si usturoiul 2-3 minute si adaugati peste carne.
Incorporati orzul, laptele, supa si condimente. Dati la cuptor aproximativ 1 ora, amestecati dupa aproximativ jumatate de ora.
Se adauga mazarea si mai gatiti 5 minute.
Garnisiti cu menta si serviti preparatul cald cu paine, dupa preferinta.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!