Daca nu stiti ce sa gatiti astazi, ciorba de fasole poate fi o alegere foarte buna si va sfatuim sa nu uitati de afumatura. Noi am ales gusa de porc afumata, dar puteti la fel de bine sa gatiti ciorba de fasole cu ciolan, costita sau carnati. Ingrediente: 400g fasole 500g gusa de porc […]
Fasole cu afumatura si carnati
PrinteazaFasole cu afumatura si carnati din: fasole boabe, ceapa, morcovi, afumatura, carnati afumati, ulei, sare, piper, boia, condiment, foi de dafin, bulion.
Ingrediente:
- 500 g fasole boabe
- 3-4 cepe
- 4 morcovi
- 500 g afumătură
- 300 g cârnați afumați
- 100 ml ulei
- sare,
- piper,
- boia
- condiment din legume uscate
- 2-3 foi de dafin
- 200 ml bulion
Mod de preparare:
Pui fasolea să se înmoaie pentru 6-7 ore, apoi o fierbi în 2-3 ape. Așezi într-un vas un rând de ceapă, unul de fasole, unul de afumătură și repeți straturile.
Torni uleiul și apă cât să acopere totul și lași să arbă la foc mediu, până când se înmoaie afumătura.
Pui cârnații tăiați rondele și bulionul și continui fierberea 15 minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Ciorba de fasole cu gusa de porc
Fasole cu afumatura in paine
Fasole cu afumatura in paine din: fasole, morcovi, ceapa, ardei, boia, sare, piper, paine. Ingrediente: 500 g fasole albă scăriţă afumată 2 morcovi 1 ceapă sare piper 1/2 ardei capia 1 linguriţă boia dulce 2 linguriţe bulion cimbru 1 pâine de casă Mod de preparare: Cu o seară înainte de a prepara fasolea, se […]
Pofta buna!