Se taie capacul ardeiului din jurul cozii, se curăţă de seminţe şi se umple cu amestecul pentru aperitive. Tradiţional, ardeiul se umple cu: pastă de brânză; urdă cu mărar; salată de varză. Se serveşte fie ardeiul umplut, întreg, fie tăiat în rondele mai groase (de 1-2 cm). Pofta […]
Mix de aperitive
PrinteazaMix de aperitive din: pepene halben, salam, ardei iute, oua fierte, ciuperci marinate, ton, ulei de masline, sardine, anghinare marinate.
Ingrediente:
- Felii de pepene galben
- Salam, dupa preferinta
- Ardei iuti murati
- Oua fierte taiate in jumatati
- Ciuperci marinate
- Masline negre si verzi
- Ton stropit cu ulei de masline
- Sardine
- Anghinare marinate
Mod de servire:
Aranjati pe farfurii sau platouri acest mix de ingrediente, dupa preferinta si serviti cu familia sau cu prietenii.
Puteti adauga si alte ingrediente.
Pofta buna!
poate iti place si:
Aperitive in ardei gras sau capia
Cum se prepara aperitivele in rosii
Se aleg roşii de mărime medie şi nu prea coapte. Se taie un capac în zona codiţei şi se scoate cu o linguriţă interiorul mai moale (cu seminţe). Carcasa de roşie groasă de câţiva mm, astfel curăţată, se umple cu orice amestec pentru aperitive (în special salată de vinete, pastă de brânză, salată de boeuf). […]
Aperitive cu branza de vaci
Aperitive cu branza de vaci din: branza de vaci, unt, maioneza, ceapa verde, marar, sare. Ingrediente: 150 g brânză de vaci proaspătă semigrasă 50 g unt 2 linguri maioneză 1 fir de ceapă verde 2 linguriţe de mărar tocat 1 vârf cuţit de sare Mod de preparare: Brânza şi untul se lasă să ajungă […]
Pofta buna!