Găluște cu brânză, spanac și hrișcă

Printeaza

Găluște cu brânză, spanac și hrișcă din: spanac, branza dulce, telemea, hrisca fiarta, gris, ou, usturoi.

 

Ingrediente:

  • 200 g spanac congelat
  • 150 g brânză dulce
  • 100 g telemea
  • 100 g hrișcă fiartă
  • 100 g griș
  • 1 ou
  • 1 cățel de usturoi

 

Mod de preparare:

Decongelezi spanacul și îl lași să se scurgă în strecurătoare. Toci mărunt usturoiul.

Amesteci într-un castron toate ingredientele. Fierbi apă într-o cratiță și pui în apă mici sfere modelate, în prealabil, cu mâinile unse.

Scazi intensitatea focului și, după ce se ridică la suprafață găluștele, le lași să mai  arbă 2-3 minute.

Le scoți din vas și le scurgi. Le poți servi cu diverse sosuri.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Galuste cu spanac in sos alb

Găluşte cu dovleac, spanac şi nucşoară

Găluşte cu dovleac, spanac şi nucşoară din: dovleac, galbenusuri, faina, sare, piper, nucsoara, spanac, unt, parmezan. Ingrediente: 800 g dovleac (decojit si curatat de seminte) 2 galbenusuri 250 g faina sare piper nucsoara rasa 300 g spanac tanar curatat 100 g unt 80 g parmezan ras   Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 180°C. […]

 

Găluşte cu spanac

Găluşte cu spanac

O reteta de galuste cu spanac din: frunze de spanac, branza de vaci, oua, galbenusuri, cascaval, faina, fulgi de migdale, nucsoara si sare. Ingrediente: 130 g frunze de spanac 200 g branza de vaci 3 oua 2 galbenusuri 100 g cascaval 120 g faina 50 g fulgi de migdale nucsoara macinata sare   Mod de […]

 

Galuste de gris cu spanac

Galuste de gris cu spanac

    O reteta delicioasa de galuste de gris cu spanac, ceapa, cascaval, lapte, oua, smnatana, faina, ceapa verde, ulei si sare. Ingrediente aluat:  1 kg spanac 1 ceapă 200 ml lapte 200 ml smântână 100 g caşcaval 2 linguriţe cu făină 1 legătură de ceapă verde ulei sare   Ingrediente găluşte: 2 ouă 3 […]

 

Găluşte de cartofi cu umplutură de spanac

Găluşte de cartofi cu umplutură de spanac

Găluşte de cartofi cu umplutură de spanac Ingrediente: 8 cartofi 1 linguriţă cu unt 2 ouă 500 g piure de spanac 2 linguriţe condimente pătrunjel verde sare   Mod de preparare: Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi, îi dai prin maşina de tocat, apoi îi amesteci cu ouăle bătute, condimente, pătrunjel şi unt şi potriveşti […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.