Găluşte cu dovleac, spanac şi nucşoară din: dovleac, galbenusuri, faina, sare, piper, nucsoara, spanac, unt, parmezan. Ingrediente: 800 g dovleac (decojit si curatat de seminte) 2 galbenusuri 250 g faina sare piper nucsoara rasa 300 g spanac tanar curatat 100 g unt 80 g parmezan ras Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 180°C. […]
Găluște cu brânză, spanac și hrișcă
PrinteazaGăluște cu brânză, spanac și hrișcă din: spanac, branza dulce, telemea, hrisca fiarta, gris, ou, usturoi.
Ingrediente:
- 200 g spanac congelat
- 150 g brânză dulce
- 100 g telemea
- 100 g hrișcă fiartă
- 100 g griș
- 1 ou
- 1 cățel de usturoi
Mod de preparare:
Decongelezi spanacul și îl lași să se scurgă în strecurătoare. Toci mărunt usturoiul.
Amesteci într-un castron toate ingredientele. Fierbi apă într-o cratiță și pui în apă mici sfere modelate, în prealabil, cu mâinile unse.
Scazi intensitatea focului și, după ce se ridică la suprafață găluștele, le lași să mai arbă 2-3 minute.
Le scoți din vas și le scurgi. Le poți servi cu diverse sosuri.
Pofta buna!
poate iti place si:
Găluşte cu dovleac, spanac şi nucşoară
Găluşte cu spanac
O reteta de galuste cu spanac din: frunze de spanac, branza de vaci, oua, galbenusuri, cascaval, faina, fulgi de migdale, nucsoara si sare. Ingrediente: 130 g frunze de spanac 200 g branza de vaci 3 oua 2 galbenusuri 100 g cascaval 120 g faina 50 g fulgi de migdale nucsoara macinata sare Mod de […]
Galuste de gris cu spanac
O reteta delicioasa de galuste de gris cu spanac, ceapa, cascaval, lapte, oua, smnatana, faina, ceapa verde, ulei si sare. Ingrediente aluat: 1 kg spanac 1 ceapă 200 ml lapte 200 ml smântână 100 g caşcaval 2 linguriţe cu făină 1 legătură de ceapă verde ulei sare Ingrediente găluşte: 2 ouă 3 […]
Găluşte de cartofi cu umplutură de spanac
Găluşte de cartofi cu umplutură de spanac Ingrediente: 8 cartofi 1 linguriţă cu unt 2 ouă 500 g piure de spanac 2 linguriţe condimente pătrunjel verde sare Mod de preparare: Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi, îi dai prin maşina de tocat, apoi îi amesteci cu ouăle bătute, condimente, pătrunjel şi unt şi potriveşti […]
Pofta buna!