Ciuperci cu carne de crab

Printeaza

Ciuperci cu carne de crab din: ciuperci, biscuiti wasa, carne de crab, ou, suc de lamaie, marar, fulgi de ceapa deshidratata, parmezan.

Ingrediente:

  • 300gr ciuperci
  • 2 biscuiti wasa
  • 1 cutie carne de crab
  • 1 ou
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura marar uscat
  • 1 lingura fulgi de ceapa deshidratata
  • 60gr parmezan

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Spalati ciupercile si indepartati coditele.

Pastrati deoparte jumatate din codite. Asezati ciupercile intr-o tava pe hartie de copt.

Dati wasa la blender si adaugati apoi coditele si omogenizati.

Incorporati carnea de crab, oul, lamaie, marar si parmezan.

Omogenizati. Umpleti ciupercile si dati la cuptor 12-15 minute.

Serviti calde.

Ciuperci cu carne de crab

6 portii, fiecare contine

  • 4.5 gr carbohidrati
  • 1 gr fibra
  • 10 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Clătite integrale umplute cu carne

Clatite umplute cu carne si ciuperci

Clatite umplute cu carne si ciuperci din: carne tocata, ciuperci, ardei, rosii, ulei, sare, piper, cascaval, oua, apa minerala, faina, ceapa, marar. Ingrediente: Pentru umplutură: 500 g carne tocată 400 g ciuperci 1 ardei gras roşu sau verde 3 roşii 3 linguri ulei  sare  piper  100 g caşcaval Pentru clătite:  3 ouă 1 pahar apă […]

Rulada_cu_carne_de_porc_si_ciuperci

Rulada cu carne de porc si ciuperci

Rulada cu carne de porc si ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, cimbru, usturoi, unt, oua, ceapa, sare, piper, bacon, ulei. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 500 g ciuperci cimbru 3 căţei de usturoi 50 g unt 2 ouă 1 ceapă sare piper 10 felii bacon 2 linguri ulei   Mod de preparare: Topeşti […]

 

Ciuperci_carne_de_pui_si_arpacas

Ciuperci, carne de pui si arpacas

Ciuperci, carne de pui si arpacas din: pui, morcov, telina, ceapa, ulei de masline, frunze de dafin, cimbru, arpacas, ciuperci, rosii. Ingrediente: pui morcov ceapa telina ulei de masline 2 frunze de dafin cimbru arpacas ciuperci rosii   Mod de preparare: Folosesti un pui la rotisor.Tai cantităţi egale de morcov, ceapă şi ţelină şi le […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.