Macaroane cu brânză și sos de roșii

Printeaza

Macaroane cu brânză și sos de roșii din: macaroane, sos de rosii, branza cheddar, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Este o variantă mai sănătoasă și mai gustoasă a clasicelor macaroane cu brânză, deoarece folosim sos de roșii în loc de unt și smântână.

Ingrediente:

  • 400 g de macaroane
  • 500 g sos de roșii
  • 150 g brânză cheddar rasă
  • 50 g parmezan ras
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare și piper după gust

 

Mod de preparare:

Încălziți o oală cu apă sărată și fierbeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline și căliți usturoiul zdrobit. Adăugați sosul de roșii și lăsați-l să fiarbă timp de 5 minute.

Pune brânza cheddar rasă și amestecați până se topește complet. În acest punct, puteți adăuga sare și piper după gust.

Adăugați macaroanele fierte în sosul de roșii și amestecați până se încorporează bine. Transferați totul într-o tavă și presărați parmezan ras deasupra.

Coaceți la cuptor timp de 10-15 minute sau până când suprafața devine aurie și crocantă.

Macaroane cu brânză și sos de roșii

Această rețetă este pentru 4 porții și are în medie 450 de calorii per porție,

  • 50 g de carbohidrați
  • 17g  de proteine
  • 18 g de grăsimi

Este o opțiune delicioasă și satisfăcătoare pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru o petrecere cu prietenii și familia.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Varga beleş

Macaroane cu branza cheddar

Macaroane cu branza cheddar din: macaroane, unt, faina, sare, piper, lapte, branza cheddar, iaurt, pesmet, boia. Ingrediente:  400 g macaroane 2 linguri unt faina 2 linguri 1 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru 2 cani de lapte 1 1/2 căni brânză Cheddar maruntita 3/4 cana iaurt 2 linguri pesmet 1/8 linguriță de boia afumată   […]

 

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci din: macaroane, nuci, scortisoara, zahar, ulei. Ingrediente: 1 pachet macaroane fără ou 300 g nuci zdrobite 1 praf scorţişoară 100-200 g zahăr 2 linguri ulei   Mod de preparare: Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scoţi şi le ţii la scurs. Separat, într-un bol, amesteci nucile cu zahărul, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.