Omleta cu branza si legume

Printeaza

Omleta cu branza si legume din: ulei de masline, oua, ardei verde, ceapa, ciuperci, branza.

Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos.

Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de foame și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

O masă echilibrată de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în carbohidrați complecși, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea pot include ouă, cereale integrale, fructe și legume proaspete, brânză, iaurt sau lapte degresat, nuci și semințe.

Să sari peste micul dejun sau să alegi alimente procesate și pline de zahăr poate duce la o creștere a poftelor alimentare nesănătoase în timpul zilei, la o scădere a nivelului de energie și la o încetinire a metabolismului.

Prin urmare, este important să încerci să faci alegeri alimentare sănătoase și să îți faci timp pentru a lua un mic dejun nutritiv în fiecare dimineață.

 

Ingrediente:

  • Ulei de masline sau unt
  • 2 oua batute
  • 1/4 ardei verde, taiat felii, sotat
  • 1/4 ceapa, feliata si sotata
  • 2-3 ciuperci, feliate si sotate
  • 60 gr branza rasa, dupa preferinta

 

 

Mod dd preparare:

Topiti untul sau incalziti uleiul, adaugati oul, cand prinde crusta adaugati legumele si branza.

Aduceti cealata jumate deasupa si apoi intoarceti. Gatiti 3 minute si serviti calda.

Omleta cu branza si legume

1 portie care contine

  • 9 gr carbohidrati
  • 2 gr fibra
  • 27 gr proteina

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Omleta cu orez

Omleta cu ceapa si branza

Omleta cu ceapa si branza din: cartofi, ulei, ceapa, oua, cascaval. Ingrediente: 500 g cartofi, tăiaţi felii 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă roşie, tăiată julien 6 ouă 150 g caşcaval sau telemea, răzuite   Mod de preparare: Fierbe cartofii în apă clocofindă cu sare 5 minute, scurge de lichid. Incinge uleiul şi prăjeşte […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.