Frittata cu carnati de porc si legume

Printeaza

Frittata cu carnati de porc si legume din: carne, ardei gras, ceapa rosie, parmezan, condimente, oua.

Frittata este varianta italieneasca a clasicei omlete, cu diferenta ca nu se impatureste.

Ingrediente:

  • 40gr carne de carnati de porc
  • 40gr ardei gras verde tocat
  • 40gr ardei gras rosu tocat
  • 40gr ceapa rosie tocata
  • 40gr parmezan ras
  • 1 lingurita condimente, dupa gust
  • 8 oua batute

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare rumeniti carnea pentru cateva minute, apoi adaugati ardeiul gras si ceapa.

Gatiti pana cand carnea este complet rumenita. Incorporati parmezanul si condimentele in oul batut.

Carnea o repartizati in tigaie pe toata suprafata si turnati amestecul de ou.

Acoperiti cu un capac si gatiti la foc mic 25-30 minute.

Scoateti capacul si mai gatiti 5 minute sa prinda crusta. Taiati si serviti.

Frittata cu carnati de porc si legume

4 portii, fiecare contine

  • 4gr carbohidrati
  • 1gr fibra
  • 17gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Frittata cu de toate şi garnitură de fasole afumată

Frittata cu ciuperci si ceapa verde

Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente:  1 lingură de ulei sau unt 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă 125 ml […]

 

Frittata cu de toate şi garnitură de fasole afumată

Reteta zilei: Frittata cu ciuperci si ceapa verde

Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente:  1 lingură de ulei sau unt ½ ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă ½ ceasca […]

 

Frittata cu branza si praz

Frittata cu branza si praz din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, rucola, oua, lapte, branza, patrunjel, piper, sare, branza. Ingrediente:  1 lingura unt 1 lingura ulei de masline 1 ceasca praz, felii subtiri 1 catel usturoi, tocat 1 cana rucolla 8 ouă ½ ceasca lapte 1 ceasca brânză 3 linguri patrunjel proaspat, tocat 1/4 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.