Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente: 1 lingură de ulei sau unt 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă 125 ml […]
Frittata cu carnati de porc si legume
PrinteazaFrittata cu carnati de porc si legume din: carne, ardei gras, ceapa rosie, parmezan, condimente, oua.
Frittata este varianta italieneasca a clasicei omlete, cu diferenta ca nu se impatureste.
Ingrediente:
- 40gr carne de carnati de porc
- 40gr ardei gras verde tocat
- 40gr ardei gras rosu tocat
- 40gr ceapa rosie tocata
- 40gr parmezan ras
- 1 lingurita condimente, dupa gust
- 8 oua batute
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare rumeniti carnea pentru cateva minute, apoi adaugati ardeiul gras si ceapa.
Gatiti pana cand carnea este complet rumenita. Incorporati parmezanul si condimentele in oul batut.
Carnea o repartizati in tigaie pe toata suprafata si turnati amestecul de ou.
Acoperiti cu un capac si gatiti la foc mic 25-30 minute.
Scoateti capacul si mai gatiti 5 minute sa prinda crusta. Taiati si serviti.
Frittata cu carnati de porc si legume
4 portii, fiecare contine
- 4gr carbohidrati
- 1gr fibra
- 17gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Frittata cu ciuperci si ceapa verde
Reteta zilei: Frittata cu ciuperci si ceapa verde
Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente: 1 lingură de ulei sau unt ½ ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă ½ ceasca […]
Frittata cu branza si praz
Frittata cu branza si praz din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, rucola, oua, lapte, branza, patrunjel, piper, sare, branza. Ingrediente: 1 lingura unt 1 lingura ulei de masline 1 ceasca praz, felii subtiri 1 catel usturoi, tocat 1 cana rucolla 8 ouă ½ ceasca lapte 1 ceasca brânză 3 linguri patrunjel proaspat, tocat 1/4 […]
Pofta buna!