Pui crocant cu sos de busuioc din: pui, ulei de masline, sare, piper, otet de vin rosu, patrunjel, busuioc, tarhon, usturoi, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 1 pui, taiat bucati 1 lingura plus 1/4 ceasca ulei de măsline sare și piper proaspăt măcinat 2 linguri otet de vin rosu 1 cană patrunjel, busuioc sau tarhon, […]
Pui crocant cu caju
PrinteazaPui crocant cu caju din: albusuri de ou, caju, piept de pui, ulei, amidon, zahar, sare, sherry.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 2 albusuri de ou
- 160gr cajuu, maruntit
- 2 piepti de pui, taiat fasii
- 240ml ulei
- 30gr amidon
- 1 ingurita zahar
- 2 ingurite sare
- 1 1/2 linguri sherry
Mod de preparare:
Intr-un bol mic combinati amidon, sare, zahar si sherry. Intr-un alt bol, bateti oul.
Incorporati mixul de amidon in ou amestecand incontinuu. Asezati cajuu pe o farfurie.
Dati puiul prin mixul de ou, apoi prin cajuu. Incingeti uleiul in wok si prajiti puiul pe ambele parti.
Din aceste cantitati ies aproximativ 32 de bucati. Serviti cald.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui crocant cu sos de busuioc
Pofta buna!