Pui cu migdale din: jumatati piept de pui, sare, piper, migdale, supa de ciuperci, supa de pui, vin, parmezan. Migdalele sunt originare din Asia Centrală și de Sud. Ele au fost cultivate încă din antichitate în zona Mediteranei și au fost considerate un aliment valoros în lumea greco-romană. Migdalele erau, de asemenea, importante în alimentația […]
Piept de pui cu migdale
PrinteazaPiept de pui cu migdale din: piept de pui, supa de pui, migdale, maioneza, sare, piper, suc de lamaie, oua, pesmet, unt.
6 portii
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 120gr piept de pui, gatit si maruntit
- 400ml supa de pui
- 120gr migdale maruntite
- 60ml maioneza
- 120gr telina, maruntita
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper
- 1 lingura suc de lamaie
- 3 oua, fierte tare
- 120gr pesmet
- 2 1/2 lingurite unt
Mod de preparare:
Amestecati pesmetul cu unt si pastrati deoparte.
Combinati puiul, supa, migdale, maioneza, telina, sare, piper, oua si suc de lamaie si transferati intr-o tava unsa.
Formati straturi de legume si pui cu amestecul de pesmet. Dati la cuptor la 200C timp de 20-30 minute.
Serviti calda.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de pui cu migdale
Salata de pui cu migdale din: pui, telina, suc de lamaie, struguri, migdale, mustar, sare, piper, smantana degresata, ou, maioneza. Ingrediente: 300 gr pui gatit 1 tija de telina, feliata 1 1/2 lingura suc de lamaie 100 gr struguri fara samburi 50 gr migdale, maruntite 1/2 lingurita mustar 3/4 lingurita sare 1 praf de piper […]
Pofta buna!