Salata de fenicul cu ceapa

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de fenicul, ceapa, ulei de masline, patrunjel si sare.

Ingrediente :Salata de fenicul cu ceapa

  • 1 bulb de fenicul
  • 2 cepe
  • ulei de măsline
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare :

Tai ceapa julien, o căleşti în uleiul de măsline timp de 5-10 minute. Speli bulbul de fenicul, îl tai julien, îl adaugi peste ceapă, le mai laşi să se călească împreună încă 5 minute şi, la sfârşit, pui sare.

Când o aduci la masă, presari pătrunjel tocat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.