Pizza cu jumari

Printeaza

Pizza cu jumari

Ingrediente:

  • 500 g aluat de pâine
  • 75 g untură
  • 150 g jumări
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Jumările (prăjite) se lasă la scurs şi se amestecă apoi cu sare şi cu aluatul de pâiine. Frământă îndelung (35-40 de minute), apoi lasă puţin aluatul să se odlihnească.

Modelează din acest aluat bucăţi de forma şi dimensiunea palmei, pe care le pui apoi într-o tavă unsă cu untură.

Lasă-le să crească puţin, apoi dă tava la cuptor. Se poate mânca acest blat ca atare sau uns cu usturoi (ca la bruschette) sau poate fi folosit ca bază pentru diferite tipuri de pizza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.