Pasta de naut

Printeaza

O reteta deliciosa de pasta de naut, ulei, zeama de lamiie, sare si piper.

Ingrediente: Pasta de naut

  • 1 cană de năut
  • 3-4 linguri de ulei
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui năutul la înmuiat cu o seară înainte să-l prepari, apoi îl pui la fiert aproximativ 2 ore.

Când este bine fiert, adică se poate zdrobi între degete, îl dai prin maşina de tocat sau prin robot şi, ca la fasole uscată, îl amesteci cu ulei, zeamă de lămâie şi piper după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.