Rulada cu banane si frisca
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada cu banane, frisca, oua, zahar, faina, praf de copt, sare, unt, praf de budinca, lapte si kiwi.
Ingrediente:
- 3 ouă
- 3 linguri zahăr
- 4 linguri făină
- 1/2 l vârf de linguriţă praf de copt
- 1 vârf de cuţit de sare
- unt pentru uns tava
Ingrediente cremă:
- 1 plic budincă (de banane sau de vanilie)
- 2 banane
- 300 ml lapte
- 50 g zahăr
- 1/2 pachet unt
Ingrediente decor:
- 1 plic praf de frişcă
- 1 banană
- 1 kiwi
Mod de preparare:
Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul în ploaie, pui gălbenuşurile pe rând, sarea şi făina si amestecată cu praful de copt.
Pui compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu unt. Când este gata, o scoţi şi o rulezi într-un prosop umed. Prepari budinca, urmând instrucţiunile de pe plic, adaugi zahărul, iar după ce s-a răcit, adaugi untul înmuiat. Desfaci rulada din prosop, o ungi cu budincă, pui bananele decojite şi rulezi.
Pregăteşti aşa: Prepari frişca urmând instrucţiunile de pe plic (care include şi lapte), cureţi de coajă banana şi kiwi-ul şi le tai felii subţiri. îmbraci rulada cu frişcă şi o ornezi cu felii de banană şi kiwi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada cu banane si frisca
- rulada cu banane