Cartofi cu coaja cu branza si cu cicoare

Printeaza

O reteta simpla de cartofi cu coaja cu branza si cu cicoare din: branza dulce, lapte, andiva, praz, sare, piper si 1 kg de cartofi.

Ingrediente:Cartofi cu coaja cu branza si cu cicoare

  • 500 gr brânză dulce
  • 1/8 l lapte
  • o andivă
  • un praz
  • sare
  • piper
  • 1 kg cartofi
  • cicoare

 

Mod de preparare:

Laptele şi brânza le amestecăm, apoi adăugăm prazul şi condimente­le. Cartofii îl fierbem în vas, cu coa­jă. Când sunt gata, îi curăţăm de coajă şi îi servim cu mâncarea pregătită.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.