Ciorba de pui si legume de toamna

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de pui, morcovi, telina, ardei verde, gogosar, ceapa, conopida, dovleac, rosii, bors, verdeata.Ciorba de pui si legume de toamna

Ingrediente:

  • 4-5 aripi de pui (sau 2 de curcan)
  • 1 morcov
  • 1/2 căpăţână de ţelină
  • 1 ardei verde
  • 1/2 gogoşar
  • 1 ceapă
  • câteva bucheţele de conopidă
  • 1/2 felie de dovleac
  • 3 roşii
  • 1/2 l borş
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi foarte bine aripile, după care le pui la fiert în apă rece cu sare. lei spuma ori de câte ori se formează şi, după aceea pui în oală toate zarzavaturile, ardeii şi ceapa tăiate mărunt iar rădăcinoasele trecute prin răzătoarea cu ochiuri mici. Conopida o desfaci în bucheţele mici, iar dovleacul îl tai în cubuleţe.

Le laşi să fiarbă împreună şi, numai după ce au fiert, adaugi roşiile decojite şi trecute prin râzătoare. Le mai laşi să dea într-un clocot împreună, după care pui borşul fiert separat.

Laşi să mai dea într-un clocot, dregi gustul de sare, stingi focul şi pui verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.