Omleta cu somon si cascaval din: oua, file de somon afumat sau proaspăt, caşcaval sau brânză Cedar, ardei capia sau ardei gras roşu, ceapă verde, ulei de floarea-soarelui, piper alb, sare, praf de chili. Ingrediente: 4 ouă proaspete 50 g file de somon afumat sau proaspăt 50 g caşcaval sau brânză Cedar 1/2 ardei capia sau ardei gras roşu 2 fire ceapă verde 10 ml ulei […]
Omleta cu castane si scortisoara din: oua, zahăr praf vanilat, amaretti, castane glasate, unt, beţişor de scorţişoară, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă 50 g zahăr praf vanilat 6 amaretti (prăjiturele uscate italiene) 4 castane glasate 50 g unt foarte proaspăt 1 beţişor de scorţişoară sare piper Mod de preparare: Se sparg ouăle, separând albuşurile de gălbenuşuri. Se bat gălbenuşurile […]
Lipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici din: lipii, cascaval, margarina, spanac, ceapa verde, fileuri de cod, lamaie, sare, piper. Ingrediente 4 lipii mici 250 g cascaval 50 g unt sau margarina 400 g spanac congelat 2 fire ceapa verde 4 fileuri de cod sau merluciu 1 lamaie piper sare […]
Reteta gem de caise pentru diabetici din: caise, agar-agar, lamaie, indulcitor. Ingrediente: 1000 g caise îndulcitor, conform instrucţiunilor de pe pachet 4 linguriţe de agar-agar sucul de la 1 lămâie Mod de preparare: Caisele se spală, se curăţă de sâmburi şi se taie bucăţi mici. Se toarnă în cratiţă şi se aduc la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.