Cum se prepara Cotlete de berbecut cu ceapa tempura (video)

Printeaza

O reteta video despre cum se prepara cotlete de berbecut cu ceapa tempura din: cotlet berbecut, crutoane, rozmarin, ou, hrean, menta, cimbru, parmezan, usturoi, miere, mustar, faina, ceapa, sos de soia, ulei, sare si piper.

Cum se prepara Cotlete de berbecut cu ceapa tempura

Ingrediente:

  • cotlet berbecut
  • crutoane
  • rozmarin
  • ou
  • hrean
  • menta
  • cimbru
  • parmezan
  • usturoi
  • miere
  • mustar
  • faina
  • ceapa
  • sos soia
  • apa
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in cealalta tigaie se pune ulei de masline. Carnea sa sareaza si pipereaza, se presara pe ele verdeturi proaspete rupte cu mana. Intr-un castron se bate un ou cu 250 ml apa rece si faina alba cat cuprinde.

Se amesteca bine cu telul. Intre timp se taie capetele de la ceapa verde, se trece fiecare fir prin tempura si se calesc i baia ulei.

Cotletele de berbecut se calesc in uleiul de masline pe ambele parti, avand grija sa nu se usuce. Se amesteca mierea cu soia si se face un sos.

Cotletele prajite se ung cu mustar fin de masa si se trec prin crutoanele sfaramate. Se pun feliile imbracate in crusta de paine pe o farfurie, langa ele tempura de ceapa. Se servesc cu sosul de soia.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.