Sos cu verdeata

Printeaza

Sos cu verdeata

Sos cu verdeata

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 250 g branza proaspata de vaci
  • 100 ml smantana
  • patrunjel
  • marar

 

Mod de preparare:

Curata 1 ceapa si 1 catei de usturoi. Toaca ceapa marunt si preseaza usturoiul. Intr-un bol, amesteca ceapa si usturoiul, 250 g branza proaspata de vaci si 100 ml smantana, apoi asezoneaza-le cu sare si piper negru proaspat macinat.

Adauga 2 linguri de verdeata proaspata (patrunjel, marar), tocata foarte marunt, presara cateva frunze de nasturel si serveste cu cartofi fierti.

Sos cu verdeata

 crop Sos-cu-verdeata.jpg

Pofta bun a!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.