Cotlete cu sos acru

Printeaza

Cotlete cu sos acru

Ingrediente:Cotlete cu sos acru

  • 4-6 cotlete
  • 2 linguri făină
  • sare
  • 1 borcan iaurt
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 păhărel vin alb
  • 1 ceapă
  • 1 lingură bulion
  • usturoi

 

Mod de reparare:

Cotletele se freacă cu usturoi, se trec prin făină, se prăjesc pe ambele părţi, se scot pe platou şi se ţin pe plita caldă.

In uleiul din cratiţă se căleşte ceapa, se adaugă bulionul desfăcut în apă şi paharul de vin alb.

Se fierbe acoperit un sfert de oră, se toarnă iaurtul, se sărează, se piperează. Se răstoarnă peste cotlete şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.