Prajitura cu mere si zaharina
PrinteazaO reteta delicioasa de prajitura cu mere, zaharina, smantana, ou si scortisoara.
Ingrediente:
- 150 g mere
- 1 ou
- 20 g (1 lingură) smântână
- 1-2 tablete zaharină
- scorţişoară după gust
Mod de preparare:
Cureţi merele de coajă şi le razi. Le pui pe foc să se înăbuşe cu o lingură de apă şi puţină scorţişoară.
Când s-au înmuiat, adaugi zaharina pisată şi dai la rece. Freci gălbenuşul bine, adaugi merele scurse de zeamă, smântână şi albuşul bătut spumă şi amesteci uşor.
Torni compoziţia într-o formă unsă cu unt şi coci 20-25 minute la foc potrivit. Poţi folosi şi zahăr lichid, special pentru diabetici.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu mere pentru diabetici
- prajituri cu zaharina
- prajitura pentru diabetici cu mere
Interesanta prajitura asta
A facut cineva prajitura astA?