Pepene umplut

Printeaza

Pepene umplut cu branza de vaci, smantana, lichior de fructe si fructe de sezon.

Ingrediente:

  • 1 pepene galben
  • 1 pachet brânză de vaci
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri lichior de fructe
  • fructe de sezon

 

 

Mod de preparare:

Pepene umplut: Tai pepenele, înlături seminţele şi apoi, cu o linguriţă, scoţi miezul pe care îl pui la scurs.

Mărunţeşti cu mixerul brân­za de vaci, ca să devină cremoasă şi apoi o ames­teci cu smântână si lichiorul.

Adaugi şi miezul pepenelui (bine scurs) şi umpli coaja. Decorezi cu fructe de sezon pe care le vei pune apoi la fiecare porţie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.