Cordon bleu din vinete si cascaval

Printeaza

 

O reteta de cordon bleu din vinete, cascaval, jambon, oua, piper si ulei.Cordon bleu din vinete si cascaval

Ingrediente:

  • 2 vinete (400 g)
  • 200 g  caşcaval
  • 12 felii jambon fiert
  • 2 ouă
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

 

Mod de preparare:

Tai codiţele vinetelor, le speli şi le tai în 24 de felii subţiri şi rotunde. Caşcavalul îi tai în 12 felii, de mărimea celor de vinete. Apoi, pe fiecare rondea de vână­tă, pui câte o felie de jambon şi câte una de caşcaval. Deasupra vei pune altă rondea de vânătă şi presezi uşor.

Fixezi cu scobitori. Ouăle le baţi împreună cu piperul. Dai prin ou şniţelele de vânătă şi le prăjeşti pe ambele părţi în ulei încins. Le aduci la masă cu salată verde sau cu garnitură de cartofi sau orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.