Cordon bleu din vinete si cascaval
Printeaza
O reteta de cordon bleu din vinete, cascaval, jambon, oua, piper si ulei.
Ingrediente:
- 2 vinete (400 g)
- 200 g caşcaval
- 12 felii jambon fiert
- 2 ouă
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Tai codiţele vinetelor, le speli şi le tai în 24 de felii subţiri şi rotunde. Caşcavalul îi tai în 12 felii, de mărimea celor de vinete. Apoi, pe fiecare rondea de vânătă, pui câte o felie de jambon şi câte una de caşcaval. Deasupra vei pune altă rondea de vânătă şi presezi uşor.
Fixezi cu scobitori. Ouăle le baţi împreună cu piperul. Dai prin ou şniţelele de vânătă şi le prăjeşti pe ambele părţi în ulei încins. Le aduci la masă cu salată verde sau cu garnitură de cartofi sau orez.
Pofta buna!