Tocanita de pastrav

Printeaza

 

O reteta delicioasa de tocanita de pastrav, ceapa, ardei, rosii, ulei, sare, piper, patrunjel si rozTocanita de pastravmarin.

Ingrediente:

  • 2 kg peşte fără cap
  • 1 kg ceapă
  • 1 kg ardei gras
  • 1 kg roşii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa cu ardeiul, adaugi roşiile. Peş­tele porţionat îl dai prin făina de grâu şi îl pui peste legu­me.

Fierbi la foc mic, acope­rit, aproximativ 10 minute. Il poţi servi ca gustare caldă cu mămăliguţă sau rece cu pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.