Pulpa de porc cu legume, tarhon si usturoi verde
PrinteazaO reteta simpla de pulpa de porc cu legume, tarhon si usturoi verde din: pulpa de porc, conopida, morcovi, ceapa, ardei gras, vin alb, patrunjel, verde, tarhon, usturoi verde si ulei.
- 1 kg de pulpă de porc
- 1 conopidă mică
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 100 ml vin alb
- 1 legătură pătrunjel verde
- tarhon
- usturoi verde
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Condimentezi carne cu 2 lingurite de delikat, putin tarhon, 3 catei de usturoi pisat si o asezi in tava cu 50 ml de ulei. Dai tava la cuptor pentru circa 10 minute.
Intre timp, cureti legumele, le splei si le tai astfel: morcovii în bastonaşe potrivite, ceapa şi ardeiul fideluţă, iar conopida o desfaci în bucheţele.
Aşezi toate legumele în jurul fripturii, condimentezi cu 1 linguriţă delikat şi adaugi vinul şi puţină apă. Dai totul la cuptor, iar când este gata, presari tarhon şi pătrunjel verde, tocat mărunt.
Pulpa de porc cu legume, tarhon si usturoi verde
Pofta bună!