Piept de pasare cu ardei umpluti
Printeaza
O reteta delicioasa de piept de pasare cu ardei umpluti, ceapa, dovlecei, castravete, rosii, ulei de masline, sare, piper si rozmarin.
- 4 ardei
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 1 vânătă
- 1 castravete
- 4 roşii
- 4 linguri ulei măsline
- sare
- piper
- 4 crenguţe rozmarin
- 2 bucăţi piept de pasăre
Mod de preparare:
Pieptul de pasăre îl condimentezi bine. Tai capacul de la ardei şi îi cureţi în interior. Cureţi dovlecelul, vânătă, castravetele, ceapa şi roşiile şi le tai în cubuleţe potrivite. înăbuşi în ulei de măsline şi condimentezi.
Cu acest amestec umpli ardeii. Ardeii umpluţi îi pui în tavă şi dai la cuptor pentru circa 15 minute. Pieptul de pasăre îl condimentezi, pui deasupra o crenguţă de rozmarin şi dai la cuptor, încins dinainte la 120 grade Celsius, pentru circa 15 minute.
Poftă bună!