Piept de pasare cu ardei umpluti

Printeaza

 

O reteta delicioasa de piept de pasare cu ardei umpluti, ceapa, dovlecei, castravete, rosii, ulei de masline, sare, piper si rozmarin.

Ingrediente:Piept de pasare cu ardei umpluti

  • 4 ardei
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă
  • 1 castravete
  • 4 roşii
  • 4 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper
  • 4 crenguţe rozmarin
  • 2 bucăţi piept de pasăre

 

Mod de preparare:

Pieptul de pa­săre îl condimentezi bine. Tai capacul de la ardei şi îi cureţi în interior. Cureţi dovlecelul, vânătă, castravetele, ceapa şi roşiile şi le tai în cubuleţe potrivite. înăbuşi în ulei de măsline şi condimentezi.

Cu acest amestec umpli ardeii. Ardeii umpluţi îi pui în tavă şi dai la cuptor pentru circa 15 minute. Pieptul de pasă­re îl condimentezi, pui deasupra o crenguţă de rozmarin şi dai la cuptor, încins dinainte la 120 grade Celsius, pentru circa 15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.