Cotlet de miel italienesc
PrinteazaO reteta simpla de cotlet de miel italienesc din: cotlet de miel, slanina afumata, ulei de masline, ceapa, pasta de rosii, foaie de dafin, sare, piper si cimbru.
- 8 felii cotlet de miel
- 100 g slăninuţă afumată
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 lingură de ceapă rasă
- 1 lingură de pastă de roşii
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper măcinat
- cimbru
Mod de preparare:
Căleşti ceapa în ulei, iar cotletele, împănate cu slăninuţă afumată tăiată felii subţiri le prăjeşti în acest amestec. Adaugi apoi toate condimentele, le stingi cu vin şi apoi le laşi să se înăbuşe până se înmoaie.
Serveşti cotletele cu garnitură de spanac (fiert şi făcut piure) şi cu spaghete fierbinţi, cu puţin unt deasupra.
Cotlet de miel italienesc
Poftă bună!