Cotlet surpriza

Printeaza

Cotlet surpriza din: cotlete, branza rasa, pesmet, untura, boia, sare, piper si unt.

 

Ingrediente:

  • 6 cotlete
  • 5 linguri brânză sărată rasă
  • 4 linguri pesmet
  • untură
  • boia
  • sare si piper după gust
  • unt

Mod de preparare:

Cotlet surpriza: Se freacă cotletele cu sare, piper şi boia şi se prăjesc, pe ambele feţe, în untura incinsa bine.

Se pun cotletele într-o cratiţă şi se toarnă deasupra un sos din amestecul de ulei rămas de la fript cu pesmet, brânză rasă şi câteva bucăţele de unt. Ss pune vasul la cuptor lăsându-se până ce sosul scade bine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.