Rulada de porc cu omleta

Printeaza

Rulada de porc cu omleta, muschi de porc, sunca afumata, ciuperci, oua, cascaval, usturoi, rozmarin, vin alb sec, ulei, sare si  piper.

Ingrediente:

  • 800 g muşchi porc
  • 100 g şuncă afumată
  • 200 g ciuperci
  • 2 ouă
  • 1 lingură caşcaval ras
  • 1 căţel usturoi
  • rozmarin măcinat
  • vin alb sec
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rulada de porc cu omleta: Carnea o speli, o scurgi, o tai pe lungime, astfel încât să obţii o felie de carne care se poate rula.

Baţi cu ciocanul de şniţele, apoi condimentezi şi laşi deoparte.

Baţi ouăle, adaugi caşcavalul ras, apoi sărezi, piperezi şi o prăjeşti în puţin ulei, la fel ca o omletă.

Separat, ames­teci ciupercile şi usturoiul, le căleşti în puţin ulei la focmic. Incingi cuptorul.

Pe felia de carne aşezi uniform feljile de şuncă afumată, omleta şi ciupercile, apoi rulezi şi o legi cu o sfoară în spirală.

Presari sare, piper, rozmarin, o ungi cu ulei şi stropeşti cu vin alb.

Dai la cuptor aproximativ o oră, iar înainte de a fi gata tai sfoara şi o scoţi.

Tai felii şi o serveşti caldă, ornată cu ciu­perci şi pătrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.