Supa de costita
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de supa de costita din: costita, ceapa verde, coriandru, cartofi, patrunjel, apa, sare si piper.
- 1 kg costiţă
- 1 fir ceapă verde
- 1 rămurică coriandru
- 4 cartofi mijlocii
- 1 legătură pătrunjel verde
- 1 legătură coriandru proaspăt
- 8 ceşti apă
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Intr-o oală cu apă rece, se pun costiţa, ceapa, coriandrul şi pătrunjelul. După ce a fiert bine, se reduce focul, se adaugă sarea, piperul şi cartofii tăiaţi cubuleţc. Se lasă pe foc până se fac cartofii. Inainte de a fi servită, se scot ceapa, pătrunjelul şi coriandrul. Costiţa se taie feliuţe subţiri şi se serveşte separat. Supa se serveşte fierbinte cu usturoi şi turtiţe din faină albă.
Poftă bună!