Sarmale Delicioase cu Curcan si Afumatura

Printeaza

Sarmale Delicioase cu Curcan si afumatura din: carne de curcan, afumatura, ceapa, orez, pasta de tomate, varza murata, sare, piper, marar, cimbru.

Descoperă secretul preparării celor mai suculente sarmale cu afumătură și carne de curcan, un deliciu culinar românesc care îmbină tradiția cu savoarea. Această rețetă autentică îți va aduce laude de la toți invitații!

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de curcan tocată
  • 500 g afumătură (preferabil costiță afumată)
  • 2 cepe mari, tocate
  • 300 g orez
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 varză murată mare
  • Sare, piper, mărar, cimbru
  • 500 ml bulion de roșii

 

Mod de preparare:

Amestecă carnea de curcan cu orezul, ceapa prăjită, condimentele și puțină apă.

Desprinde foile de varză, îndepărtând cotoarele.

Pune amestecul de carne pe fiecare coală de varză și rulează.

Așează sarmalele într-un vas împreună cu afumătura tăiată în bucăți.

Toarnă bulionul deasupra și gătește la foc mediu pana cand varza si carnea este fiarta.

Sarmale Delicioase cu Curcan si Afumatura

Informații Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 350
  • Carbohidrați: 40 g
  • Proteine: 25 g
  • Grăsimi: 12 g

Sarmalele cu curcan și afumătură reprezintă o variantă modernă a tradiționalului fel de mâncare românesc. Originile sarmalelor se pierd în istorie, fiind un simbol al ospitalității și al sărbătorilor în cultura românească.

Această rețetă aduce un suflu nou, combinând gustul delicat al cărnii de curcan cu aroma intensă a afumăturii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Sarmale cu ficat si orez

Sarmale cu ficat si orez

Sarmale cu ficat si orez din: varza, ciolan, ficat, oua, carne de porc, smantana, ceapa, vanata, orez, gris, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 varză murată 1 ciolan afumat de porc 200 g smântână 2 ouă 500 g carne porc 300 g ficat 2 cepe 1 vânătă (de la congelator) 200 g orez 100 g gris […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.