Iepure cu ananas
PrinteazaO reteta delicioasa de iepure cu ananas, ulei, sare, piper, mustar, orez si stafide.
- carne de iepure
- ulei
- sare
- piper
- muştar
- 250 g orez
- 1 cutie compot ananas, tăiat bucăţi
- 100 g stafide
Mod de preparare:
Tai carnea în bucăţi şi le prăjeşti în ulei. Când sunt bine rumenite, adaugi muştarul, sarea, piperul. Amesteci, acoperi cu capac, laşi să fiarbă 30 minute la foc mic. Adaugi 3 sferturi din bucăţile de ananas bine scurse.
Fierbi orezul cu apa, sarea şi stafidele şi, când e fiert, adaugi restul de bucăţi de ananas. Pentru a servi, pui orez pe un platou rotund, aşezi deasupra bucăţile de iepure şi serveşti cu sos.
Poftă bună!