Fleică de Porc Afumată: Secretul Gustului Autentic din: fleica de porc, sare grosiera, piper negru, boia de ardei, usturoi, lemn de fag.
Descoperiți secretul unui gust autentic cu rețeta noastră de fleică de porc afumată. O specialitate tradițională românească, această rețetă vă va revela cum să transformați o simplă bucată de carne într-un festin culinar plin de aromă și savoare.
Frământați fleica cu sare grosieră și condimente. Lăsați la frigider pentru 24-48 ore.
Afumați carnea la foc mic, folosind lemn de fag, timp de 6-8 ore.
Lăsați carnea să se odihnească înainte de a o tăia.
Informații Nutriționale (per porție):
Calorii: 350 kcal
Carbohidrați: 0 g
Proteine: 30 g
Grăsimi: 25 g
Fleica de porc afumată este o mândrie a bucătăriei tradiționale românești. Tehnica de afumare, moștenită din generații, transformă carnea obișnuită într-un produs plin de savoare și textură.
Fleica de porc la cuptor cu sos de prune si vin de Porto din: fleica de porc, usturoi, salvie, unt, ceapa, prune, mar, vin de Porto, zahar brun, otet. Ingrediente: 1,25 g fleică de porc cu os 6 căţei de usturoi, curăţaţi şi tocaţi 12 frunze de salvie, tocate un cub mare de unt 1 […]
Fleica de porc la cuptor cu sos de prune din: fleica de porc, usturoi, salvie, unt, prune, mar, vin, zahar, otet. Ingrediente: 1,25 g fleică de porc cu os 6 căţei de usturoi, curătati şi tocaţi 12 frunze de salvie, tocate un cub mare de unt 1 ceapă, tocata mărunt 6 prune, bine coapte, tăiate […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.