Supa cu ravioli

Printeaza

 

O reteta delicioasa de supa cu ravioli, unt, ceapa, telina, praz, morcov, rosii, fasole alba.

Ingrediente:Supa cu ravioli

  • 50 g unt
  • 1 ceapă
  • 2 frunze ţelină
  • 1 praz
  • 1 morcov
  • 1 cubuleţ de legume
  • 1 conservă de 400 g roşii
  • 1 conservă de 400 g fasole boabe albă scurse
  • 125 g ravioli

 

 

Mod de preparare:

Topeşti gră­simea într-un vas larg şi că­leşti legumele tăiate felii. Adaugi cubul de legume, 1 l apă, roşiile din conser­vă, piureul de roşii, şi raviolii.

Fasolea o adaugi spre sfârşitul fierberii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.