Salata bulgareasca cu mustar
Printeaza
O salata simpla si gustoasa din: fasole verde, conopida, morcovi, telina, ardei rosu, ardei verde, ciuperci, mustar, ulei si verdeata.
- 1 mână fasole verde
- 1 conopidă mică
- 2 morcovi
- 1/2 ţelină
- 1 ardei roşu
- 1 ardei verde
- 6-8 ciuperci
- 2 linguri muştar
- 100 ml ulei
- verdeaţă
Mod de preparare:
Cureţi morcovii şi ţelina de coajă, le speli şi le dai pe râzătoare. Scoţi seminţele ardeilor, îi speli şi îi tai fideluţă. Fasolea, conopida, ciupercile le fierbi, după aceea le tai în bucăţi potrivite.
Freci bine muştarul cu uleiul. Intr-un bol pui toate legumele şi le amesteci cu maioneza făcută. Poţi servi salata pe un pat de salată verde, într-o farfurie întinsă.
Pofta buna!