Burger cu Carne de Vită și Brânză de Capra din: chifle, carne de vita, branza de capra, mustar, rosie, salata, ceapa, maioneza, usturoi, sare, piper, ulei. Burgerul cu carne de vită și brânză de capră este o adevărată delicatesă gourmet, combinând savoarea bogată a cărnii de vită cu textura cremoasă și gustul distinct al brânzei […]
Vita Stroganoff cu paste proaspete
PrinteazaVita Stroganoff cu paste proaspete din: pulpa de vita, tagliatelle, coniac, smantana, patrunjel, boia, unt, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 g pulpă de vită, pentru grătar
- 250 g tagliatelle proaspete
- 100 ml coniac
- 200 ml smântână
- 4 linguri frunze de pătrunjel
- 1 linguriţă boia
- 20 g unt
- 1 lingură ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oală cu capac, clocotiţi 3 1 de apă cu sare. Tăiaţi carnea în şuviţe, în sensul fibrelor, folosind un cuţit bun.
Incingeţi untul şi uleiul într-o tigaie mare. Rumeniţi carnea 3 min, la foc mare, agitând tigaia din când în când. Stropiţi-o cu coniacul şi flambaţi-o. Turnaţi smântână, săraţi, piperaţi şi adăugaţi boia şi pătrunjel. Amestecaţi totul 1 min, cu o lingură de lemn.
In acelaşi timp, fierbeţi tagliatellele proaspete într-o oală sub presiune, timp de 4 min (sau cât este indicat pe ambalaj). Scurgeţi-le. împărţiţi-le imediat în farfuriile de servire. Adăugaţi carnea, acoperiţi-le cu sos şi serviţi imediat.
Vita Stroganoff cu paste proaspete
Poftă bună!
Burger cu Carne de Vită și Brânză de Capra
Tajine de Vită cu Fasole Verde
Tajine de Vită cu Fasole Verde din: vita, fasole verde, ceapa, usturoi, rosii, ulei, chimen, paprika, sare, piper, coriandru, apa. Gătită lent pentru a asigura că fiecare ingredient își dezvăluie esența, această rețetă folosește carne de vită suculentă, fasole verde crocantă și un amestec îndrăzneț de condimente care îi conferă un caracter unic. Descoperă pașii […]