Supa de mazare cu conopida

Printeaza

O reteta gustoasa de supa de mazare, conopida, cartofi, morcovi, telina, radacina de patrunjel, ceapa, margarina, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente: Supa de mazare cu conopida

  • 1/2 cono­pidă
  • 400 g mază­re din conservă
  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 cepe
  • 2 linguri margarină
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel şi mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi car­tofii, morcovii, ceapa, cono­pida, rădăcina de pătrunjel şi ţelina, le tai după cum îţi place şi le pui la fiert în apă clocotită cu un vârf de cuţit de sare. După ce au fiert toate adaugi mazărea, mai dai într-un clocot şi potriveşti de sare şi piper.

Pasezi toate legumele fier­te, adaugi şi o parte din zeama în care au fiert şi margarina, apoi treci piureul obţinut printr-o sită. La final presari peste supa cremă verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.