Salata de tagliatele

Printeaza

Salata de tagliatele

Salata de tagliatele

Ingrediente:

  • 250 g paste late tagliatele
  • 300 g fasole verde fideluţă n
  • 1 lingură cu unt

Pentru sos:

  • 200 ml iaurt
  • 3 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucţi­unilor de pe pachet. Ţine-le apoi câteva secunde sub jet de apă caldă, după care lasă-le să se scur­gă bine.

Separat, fierbe fasolea în apă cu sare, după care trage pastele în puţin unt. Separat, bate iaurtul cu furculiţa până se omogenizează bine.

Adaugă usturoiul zdrobit şi sare, după gust. Aşază pastele în farfu­rii şi serveşte-le cu sosul de iaurt. Pentru a obtine un sos mai consistent, inlocuieste iaurtul cu smantana.

Salata de tagliatele

Salata_de_tagliatele.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.