Budinca de macaroane cu smantana
PrinteazaBudinca de macaroane cu smantana din: macaroane, sos de rosii, cascaval, smantana, galbenusuri de ou, unt, sare.
Ingrediente:
- 300 g macaroane sau paste tuburi
- 50 ml sos de roşii
- 300 g caşcaval ras
- 200 ml smântână
- 3 gălbenuşuri de ou
- 1 lingură cu unt
- sare
Mod de preparare:
Budinca de macaroane cu smantana: Fierbe macaroanele în apă cu sare. Scurge-le bine, după care clăteşte-le cu apă rece.
Separat, amestecă smântână cu gălbenuşurile şi jumătate din cantitatea de caşcaval ras.
Intr-un vas de yena uns cu unt răstoarnă macaroanele fierte şi scurse. Adaugă amestecul de smântână şi potriveşte gustul de sare.
Toarnă deasupra sosul de roşii şi presară restul de caşcaval ras. Lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!