Ciorba de perisoare cu bors

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba de perisoare din: bors, morcov, pastranac, telina, patrunjel, sare, piper, carne de pui, orez, ou si paine.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu bors

  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • o jumătate de ţelină
  • frunze de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 200 g carne pui tocată
  • 1 lingură orez
  • l ou
  • 1 felie înmuiată în lapte

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele, le toci după preferinţă (rondele, cuburi) şi le fierbi cu un praf de sare.

Amesteci carnea de pui cu felia de pâine, orez, oul şi faci perişoarele, pe care le pui cu grijă în oală. Acreşti cu bors şi laşi ciorba să fiar­bă. La final presari pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.