Cornulete cu pireu de castane

Printeaza

Cornulete cu pireu de castane din: pireu de castane, drojdie, unt, faina, zahar, sare.

Ingrediente:

  • un borcan de pireu de castane pentru umplutură

Aluat:

  • 10 g drojdie
  • 100 g unt
  • 250 g făină
  • o lingură de zahăr
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Cornulete cu pireu de castane: Drojdia se dizolvă în puţină apă călduţă cu zahăr şi se amestecă împreună cu făina, untul şi zahărul, formând un aluat ce se poate întinde şi tăia în pătrate.

Se umplu pătratele cu pireu de castane, se rulează cornuleţele, apoi se coc. Du­pă coacere, se dau prin zahăr farin amestecat cu zahăr vanilat.

Dacă pireul este mai tare, se pune puţin lapte, se ameste­că, eventual se adaugă zahăr.

 

Pofta buna!

 

 

 

Morcovul – Beneficii pentru sanatate si retete

Morcovul – Beneficii pentru sanatate si retete. Morcovii (Daucus carota) sunt legume cu rădăcini, bogate în nutrienți și beneficii pentru sănătate. Aceste legume colorate sunt recunoscute pentru conținutul lor ridicat de vitamina A, dar oferă și o gamă largă de alte substanțe nutritive importante. Iată câteva aspecte relevante despre morcovi și beneficiile lor pentru sănătate: […]

Cocktail cu votca si apa tonica

Cocktail cu votca si apa tonica din: votca, suc de lamaie, sirop de zahar, frunze de menta, gheata, apa tonica.   Ingrediente: 60 ml votcă 30 ml suc proaspăt de lămâie 15 ml sirop simplu (zahăr sau îndulcitor la alegere, amestecat cu apă în cantități egale) Câteva frunze de mentă proaspătă Cuburi de gheață Apă […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • cornulte cu gem piure de castane

1 comentariu

  1. Foarte gustos mi-a iesit acest piure de castane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.