Biftec alsacian

Printeaza

Biftec alsacian din: biftec, unt, ceapa si oua.

Ingrediente:

  • 4 bucăţi de biftec gata preparat
  • 75 g unt
  • 50 g ceapă
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

Biftec alsacian: Se topeşte untul într-o tigaie şi se călesc în el biftecurile, pe fiecarc parte, cate două minute.

Ceapa tăiată rondele fine se călcşte în uleiul rămas. Se sparg ouăle deasupra bucăţilor dc biftcc, sc sărează, se piperează, se presară ceapa călită şi sc lasă pe foc până ce ouăle s-au prăjit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.