Gogosi inelus
Printeaza
O reteta delicioasa de gogosi din:faina, drojdie, apa, zahar, zahar vanilat, margarina, oua, zahar pudra, ulei si sare.
- 440 g făină
- 1 plic cu drojdie uscată
- 50 ml apă
- 120 g zahăr
- 1 plic cu zahăr vanilat
- 80 g margarină
- 2 ouă
- 2 gălbenuşuri
- 100 g zahăr pudră
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Amestecă 80 g făină, drojdie şi 50 ml apă. Lasă maiaua la dospit 15 minute într-un bol cu apă. Amestecă restul de făină cu zahărul, zahărul vanilat, margarina, ouăle şi gălbenuşurile, sare şi maiaua. Frământă un aluat potrivit de tare.
Lasă-l la crescut o oră. întinde apoi foi potrivit de groase. Cu ajutorul a două forme rotunde de dimensiuni diferite, taie gogoşile. Mai lasă-le puţin la dospit, până îşi dublează volumul. Prăjeşte-le apoi în baie de ulei pe ambele părţi. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi presară zahăr pudră.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- gogosi inelus
- reteta inelusi
Imi plac gogosile astea