Peste umplut cu macrou afumat

Printeaza

 

O reteta gustoasa de peste umplut din: peste, macrou, bacon, lamaie, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Peste umplut cu macrou afumat

  • 1 peşte potrivit de mare
  • 200 g macrou afumat
  • 100 g bacon
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Aleg un peşte nu foarte mare şi cu mai puţine oase. Il spăli bine, îl cureţi, după care îl condimentezi pe toate părţile cu sare şi piper. Umpli peştele cu bucăţele de macrou afumat, după care îl împachetezi cu felii de bacon şi prinzi din loc în loc cu scobitori.

Aşezi peştele într-o fomă şi îl stropesti cu puţin ulei. Pui câteva rondele de lămâie şi îl acoperi cu folie de aluminiu. Lasa la cuptor 15 minute. Indepărteza apoi folia şi îl mai lasi cam 15 minute, să se rumenească bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.