Piure de morcovi

Printeaza

Piure de morcovi

Ingrediente:Piure de morcovi

  • 1 kg morcovi
  • 1/2 l lapte
  • sare
  • 1 lingura unt
  • 1 ceasca orez

 

Mod de preparare:

Morcovii se taie cuburi sau rondele si se fierb in lapte pana se inmoaie. Separat se fierbe orezul, se pune peste morcovi si se lasa sa scada pe foe 10 minute.

Amestecul se trece prin sita, se adauga untul, daca mai este nevoie se mai subtiaza cu putin lapte si se serveste cald.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piure de morcovi
  • piure de morcov
  • piure de morcovi reteta

1 comentariu

  1. Eu fac piure de morcovi cu telina. Foarte bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.