Bors delicios de legume

Printeaza

 

O reteta gustoasa de bors cu legume: ciuperci, orez, ulei, ceapa verde, morcovi, ardei gras, telina si radacina de patrunjel.

Ingrediente:Bors delicios de legume

  • 200 g ciuperci (congelate)
  • 1 ceaşcă de orez
  • ulei
  • 2 legături de ceapă verde
  • 3 morcovi
  • 2 ardei graşi mici
  • 1 ţelină mică
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • bors

 

Mod de preparare:

Tai ceapa (opreşti câţiva fuştei), o căleşt în puţin ulei. Adaugi restul de legume tocate potrivit. Laşi cinci minute şi adaugi 21 de apă. Laşi să fiarbă până clocoteşte, pui roşiile şi ciupercile.

Laşi să fiarbă încă un sfert de oră, după care adaugi borsul. Pui orezul, sărezi şi mai laşi 15 minute. Toci mărunt fuşteii de ceapă şi pui deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.