Covrigei cu cascaval sau chimen

Printeaza

Covrigei cu cascaval sau chimen

Ingrediente:Covrigei cu cascaval sau chimen

  • 500 g faina
  • 100 g unt (sau margarina)
  • 100 g untura
  • 150 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 30 g drojdie (care se pune la dospit in putin lapte)
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita otet

 

Mod de preparare:

Se face un aluat din toate, se intinde gros de 1 cm, se taie cu o forma de covrigei, se ung cu ou, se rade deasupra cascaval sau chimen.

Cascavalul se pune o par­te si in coca si se lasa putin si pentru ras dea­supra.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • covrigei cu cascaval
  • covrigi cu cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.