Minipateuri cu carne

Printeaza

 

O reteta simpla si delicioasa de minipateuri cu carne tocata de pui, paine, ceapa, oua, margarMinipateuri cu carneina, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g aluat de foitaj
  • 500 carne tocată de pui
  • l felie de pâine
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 2 linguri cu magarină
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa. Adaugă carnea şi lasă să se înăbuşe bine. Din când în când, stropeşte cu apă călduţă. Spre final, potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu cimbru. După ce s-a răcorit, adau­gă ouăle bătute şi pâinea înmuia­tă şi stoarsă.

Decongelează aluatul şi taie-l în patru, pe lungime. La baza fiecărei fâşii de aluat, întinde amestecul de carne.

Rulează uşor, după care aşază-l într-o tavă neunsă. Unge cu margarina topită şi lasă la cuptor 30 de minute. Taie apoi minipateuri şi serveşte-le calde.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • minipateuri cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.