Minipateuri cu carne
Printeaza
O reteta simpla si delicioasa de minipateuri cu carne tocata de pui, paine, ceapa, oua, margarina, cimbru, sare si piper.
Ingrediente:
- 400 g aluat de foitaj
- 500 carne tocată de pui
- l felie de pâine
- 2 cepe
- 2 ouă
- 2 linguri cu magarină
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căleşte ceapa. Adaugă carnea şi lasă să se înăbuşe bine. Din când în când, stropeşte cu apă călduţă. Spre final, potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu cimbru. După ce s-a răcorit, adaugă ouăle bătute şi pâinea înmuiată şi stoarsă.
Decongelează aluatul şi taie-l în patru, pe lungime. La baza fiecărei fâşii de aluat, întinde amestecul de carne.
Rulează uşor, după care aşază-l într-o tavă neunsă. Unge cu margarina topită şi lasă la cuptor 30 de minute. Taie apoi minipateuri şi serveşte-le calde.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- minipateuri cu carne