Budinca din cornuri
PrinteazaDoua comuri sau batoane cumparate se taie si se asaza intr-un vas cu pereti inaiti. 1/2 l apa se fierbe impreuna cu 2 linguri rom, 2 linguri cacao, 3 linguri zahar. Se toarna fierbinte peste comuri si se acopera vasul cu un capac.
3 galbenusuri se freaca cu 7 linguri cu zahar. 1/2 l lapte se fierbe cu 2-3 linguri faina, se amesteca impreuna cu galbenusurile si esenta rom si se toarna peste cornuri.
Abusurile se bat spuma cu 12 linguri zahar, se adauga rom, se toarna peste crema, se lasa sa se raceasca si se pune la frigider. Deasupra se pun nuca taiata, stafide, alune.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- budinca de batoane
- budinca de cornuri
- budinca de cornuri la cuptor
Nu am stiut ca exista budinca din cornuri. Probabil o sa fac si eu, ma tenteaza sa fac retete noi
Ma bucur nespus ca am regasit aceasta reteta. Imi reda gustul copilariei! In spuma adaugam gem de caise sau orice altceva. Merita incercat.Este foarte buna!