Pui cu nuca de cocos
PrinteazaO reteta de pui cu nuca de cocos din: nuci de cocos, pui, scortisoara, ceapa, unt, ienibahar, cuisoare, sare si piper.
- 2 nuci de cocos
- 2 pui
- 5 linguriţe scorţişoară
- 4 cepe
- 4 linguri unt
- ienibahar
- cuişoare
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Nuca de cocos se dă prin râzătoare, se amestecă cu lichidul, sare, ienibahar şi cuişoare. Puiul se taie, se spală, se trece prin sosul preparat anterior şi sc rumeneşte în ulei încins.
Ceapa se taie şi se căleşte separat, apoi se adaugă puiul. Se acoperă totul cu apă şi se lasă la foc mic până ce carnea fierbe bine. Se scoate şi se pune pe platoul de servit, peste pui presărându-se amestecul de nucă şi unt.
Poftă bună!