Pui cu nuca de cocos

Printeaza

O reteta de pui cu nuca de cocos din: nuci de cocos, pui, scortisoara, ceapa, unt, ienibahar, cuisoare, sare si piper.

Ingrediente:Pui cu nuca de cocos

  • 2 nuci de cocos
  • 2 pui
  • 5 linguriţe scorţişoară
  • 4 cepe
  • 4 linguri unt
  • ienibahar
  • cuişoare
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Nuca de cocos se dă prin râzătoare, se amestecă cu lichidul, sare, ienibahar şi cuişoare. Puiul se taie, se spală, se trece prin sosul preparat anterior şi sc rumeneşte în ulei încins.

Ceapa se taie şi se căleşte separat, apoi se adaugă puiul. Se acoperă totul cu apă şi se lasă la foc mic până ce carnea fierbe bine. Se scoate şi se pune pe platoul de servit, peste pui presărându-se amestecul de nucă şi unt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.